در راستای جهتگیری معنوی و به موازات بررسی مؤلفههای نوین روانشناختی، سازهی هوش معنوی در آستانهی هزارهی سوم میلادی به ادبیات آکادمیک روانشناسی افزده شده است. در این راستا پژوهش حاضر با هدف تحلیل هوش معنوی کارکنان سازمانهای خدمترسان بخش عمومی طراحی و تدوین شده است. در این مقاله از بین سازمانهای خدمترسان، با توجه به نقش بسیار مهم و تأثیرگذار سازمان بهزیستی در جامعه، این سازمان به عنوان جامعهی مورد پژوهش انتخاب شده و هوش معنوی کارکنان آن از چهار بعد سجایای اخلاقی، جامعنگری و بعد اعتقادی، مقابله با مشکلات، خودآگاهی، عشق و علاقه بررسی و تحلیل شده است. نتایج به دست آمده نشان میدهند که کارکنان بهزیستی از سطح معنیداری از هوش معنوی برخوردارند. همچنین این نتایج حاکی از آن است از میان ابعاد هوش معنوی، جامعنگری و بعد اعتقادی آنان از سطح بالاتری برخوردار است
میرجلیلی, مهدی و شفیعی, میثم . (1391). تحلیلی بر هوش معنوی کارکنان سازمان بهزیستی شهرستان یزد. فصلنامه علمی - پژوهشی مطالعات اخلاق کاربردی, 8(27), 65-94.
MLA
میرجلیلی, مهدی , و شفیعی, میثم . "تحلیلی بر هوش معنوی کارکنان سازمان بهزیستی شهرستان یزد", فصلنامه علمی - پژوهشی مطالعات اخلاق کاربردی, 8, 27, 1391, 65-94.
HARVARD
میرجلیلی, مهدی, شفیعی, میثم. (1391). 'تحلیلی بر هوش معنوی کارکنان سازمان بهزیستی شهرستان یزد', فصلنامه علمی - پژوهشی مطالعات اخلاق کاربردی, 8(27), pp. 65-94.
CHICAGO
مهدی میرجلیلی و میثم شفیعی, "تحلیلی بر هوش معنوی کارکنان سازمان بهزیستی شهرستان یزد," فصلنامه علمی - پژوهشی مطالعات اخلاق کاربردی, 8 27 (1391): 65-94,
VANCOUVER
میرجلیلی, مهدی, شفیعی, میثم. تحلیلی بر هوش معنوی کارکنان سازمان بهزیستی شهرستان یزد. فصلنامه علمی - پژوهشی مطالعات اخلاق کاربردی, 1391; 8(27): 65-94.