«آثار تقوا در دنیا و آخرت با الهام از آیات قرآن و سخنان اهل بیت » عنوانی است جهت دستیابی به مفهوم تقوا و آثار آن در دنیا و آخرت که از دیدگاه قرآن و سنّت بررسی گردیده است. تقوا از «وقایه» گرفته شده و در لغت، به معنای خویشتنداری و بازداشتن نفس از آن چیزی است که در آخرت برای انسان زیان دارد. تقوا، محصورکردن نفس به چیزهایی است که برای او مفید است. تقوا، دارای اثر نیک در دنیا و آخرت است.آثار دنیوی نیز در دو قالب آثار فردی و آثار اجتماعی ذکر شدهاند. لازم به ذکر است که پارهای از آثار، رابطهای تعاملی یا دو سویه با تقوا دارند؛ یعنی هم این عوامل تقوا را به دنبال دارند و نیز تقواپیشگی سبب پیدایش آنهاست.
حسینی سرشت, سیّد محمّد صادق, & اشرافی, امیر. (1388). آثار تقوا در دنیا و آخرت با الهام از آیات قرآن و سخنان اهل بیت. فصلنامه علمی - پژوهشی مطالعات اخلاق کاربردی, 5(16), 5-68.
MLA
سیّد محمّد صادق حسینی سرشت; امیر اشرافی. "آثار تقوا در دنیا و آخرت با الهام از آیات قرآن و سخنان اهل بیت", فصلنامه علمی - پژوهشی مطالعات اخلاق کاربردی, 5, 16, 1388, 5-68.
HARVARD
حسینی سرشت, سیّد محمّد صادق, اشرافی, امیر. (1388). 'آثار تقوا در دنیا و آخرت با الهام از آیات قرآن و سخنان اهل بیت', فصلنامه علمی - پژوهشی مطالعات اخلاق کاربردی, 5(16), pp. 5-68.
VANCOUVER
حسینی سرشت, سیّد محمّد صادق, اشرافی, امیر. آثار تقوا در دنیا و آخرت با الهام از آیات قرآن و سخنان اهل بیت. فصلنامه علمی - پژوهشی مطالعات اخلاق کاربردی, 1388; 5(16): 5-68.